• Hatha Yoga Zensa Yoga

Workshops & activiteiten

Yoga Nidra Meditatie

17 maart 10.00uur t/m 11.30uur

Op zondagmorgen 17 maart organiseert Zensa Yoga een prachtige Yoga Nidra meditatie. Tijdens deze hele relaxte les hoef je alleen maar overheerlijk te liggen (mag ook zittend) en je laten meeslepen in ‘meditatie’. Tijdens deze les lijkt het alsof je lichaam slaapt, maar jijzelf blijft bewust. Je balanceert tussen slaap en waakbewustzijn. De specifieke methodes van Yoga Nidra brengen je in deze staat, waarin je hele ‘zijn’ tot rust komt, maar je bewustzijn op een dieper niveau doorwerkt.
Daarom wordt deze vorm ook wel slaapyoga genoemd. Je keert je aandacht volledig naar binnen. Zo ontwikkel je je geheugen, creativiteit en kennis, maar beoefen je ook verdiepte ontspanning en loslaten van vastgeroeste gewoontes en PIJN. Zeker geschikt voor mensen die slecht in slapen vallen of die vaak wakker worden in de nacht. In de dag kan Yoga Nidra je helpen om moeheid los te laten, want 1 uur Yoga Nidra staat aan 4 uur slaap. Je hoeft geen beoefenaar te zijn in yoga of meditatie om deze mooie les te kunnen volgen. Iedereen kan hieraan meedoen: beginner of gevorderd. Docent: Sandra Koornneef

Inschrijven via deze link: https://zensayoga.yogibit.nl/web/nl/events/2530

Spirit Zensa Café

22 maart 19.00uur t/m 20.30uur

Tijdens de yogalessen bij Zensa Yoga komen regelmatig mooie gesprekken tot stand die te maken hebben met bewustzijn, innerlijke ontwikkeling, spiritualiteit e.d. En iedereen heeft daar zo z’n eigen gedachten of gevoelens over.
Misschien zijn dit onderwerpen die je niet zo gemakkelijk met je directe omgeving kan of wil delen. Speciaal voor jou organiseren we een maandelijks samenzijn met gelijkgestemden om te luisteren, te delen, te mediteren en te inspireren. En dat in een ongedwongen en ontspannen sfeer binnen de vertrouwde yoga studio van Zensa. En natuurlijk onder het genot van een lekker bakkie koffie of thee. Inschrijven: https://zensayoga.yogibit.nl/web/nl/events/2550

Aanvang: 19.00uur.
Start: 19.15uur
Einde: 20.30uur (eventueel uitloop)

Er wordt een kleine bijdrage gevraagd ivm koffie/ thee etc.

Ligconcert Soundhealing

5 april 2024

De eerste keer dat Kees van der Eijk dit klankconcert bij ons gaat geven. Een ligconcert wat begint met een mooie ontspannings- en ademhalingsoefening, daarna volgt het klankconcert van Kees.

Laat je meevoeren op de klanken van instrumenten uit diverse delen van de wereld. Heerlijk relaxen, luisteren en genieten van o.a. didgeridoo, hang, fujara, kalimba, kora, hapi, oceandrum en meer….

Laat je verrassen en inspireren door ons eerste klankconcert bij Zensa Yoga. Wij zijn net zo nieuwsgierig als jij. Inschrijven kan 4 weken voor aanvang of schrijf je alvast in via de mail o.v.v. ligconcert 5 april: info@zensayoga.nl.

Yoga- en Meditatie Retraite

16 mei t/m 20 mei 2024

Onze yogaweekenden, zijn lange weekenden vol rust, vrijheid, vreugde en bezinning. Een bijzonder weekend om terug bij jezelf te komen. Het begint al met een warm welkom door ons team. Een gevoel van thuis komen als je de drempel over stapt van Casa Caminante. Op drieënhalf uur rijden van Utrecht ontdek je deze bijzondere plek aan de rand van de Noord-Franse Champagne Ardennen. De weidse omgeving met heuvels, de absolute rust en de tijd voor jezelf, bezorgen je een gevoel van totale vrijheid. Innerlijke vrijheid. Het mooiste wat je jezelf cadeau kunt geven, om dié innerlijke rust te vinden, waar je hart naar verlangt.

Ervaar Yoga op een unieke plek in de idyllische tuin, innerlijke rust tijdens de stilte dag, verdieping in meditatie, Yoga Nidra voor een goede nachtrust en voel de stilte van de natuur om je heen. Na een paar nachten in deze bijzondere omgeving ben je weer terug bij alles wat belangrijk is in het leven. In contact staan met jezelf, je Ware Zelf en het leven. Samen deel je plezier, mooie gesprekken, stilte en bijzondere momenten onder het genot van wereldse vegetarische gerechten.

Inschrijven: https://zensayoga.nl/yoga-retreat-frankrijk/

Workshops & meer

Bij Zensa Yoga organiseren we vaak mooie workshops, bijzondere meditatielessen of buiten-Yoga. Houdt ook onze social media kanalen in de gaten voor de meest recente activiteiten!

Instagram

Facebook

Eerst een van onze

lessen zelf ervaren?