• Hatha Yoga Zensa Yoga

Workshops & activiteiten

Ouder & Kind Yogales

28 oktober

Op 28 oktober van 11.00uur t/m 12.00uur organiseert Zensa Yoga na een hele lang tijd weer de Ouder & Kind yogales. In de herfstvakantie is het zover. Een uur lang genieten samen met je zoon/ dochter of je kleinkind of wellicht je neefje of nichtje. Kom je met twee kindertjes? Ook leuk! Na de yogales staat er wat te drinken klaar voor iedereen.
We hebben plek voor 10 ouders met kinderen. Je hebt dan echt de aandacht voor elkaar. Maar wat gaan we doen? Op spelenderwijs doen we ademhalingsoefeningen, yogahoudingen die allemaal te maken hebben met dieren en een ontspanningsoefening om eventjes heeeelemaal tot rust te komen met elkaar. We gaan ook proberen om stil te zitten, lukt dat 10 seconden voor de aller kleintjes? Misschien zelfs wel een halve minuut?
Deze Ouder & Kind yogales is echt een leuke les om je kindje kennis te laten maken met yogahoudingen, ademhaling en ontspanning. Echt de tijd voor elkaar en met elkaar. De leeftijd van de kindertjes is van 5 t/m 10 jaar (ongeveer). De les wordt gegeven door Sandra Koornneef.Aanmelden en data via www.zensayoga.nl/lesrooster

Leren Loslaten Herfsteditie

30 oktober 2022

Op 30 oktober van 10.00uur t/m 12.00uur organiseert Zensa Yoga een mooie les in ‘leren loslaten’. Een fijn samenzijn met gelijkgestemden die graag willen leren loslaten. Loslaten van gedachten, loslaten van vastgeroeste gewoontes, loslaten van alles wat je met je meedraagt en loslaten van jezelf in Jezelf. Loslaten is iets wat iedereen snapt, maar wat heel veel mensen zo lastig vinden. In deze les mag het en krijg je de ruimte om alles los te laten wat je niet meer dient. Of je nu beginner bent in yoga en mediteren of dit al enige tijd doet? Je bent van harte welkom om mee te doen en na de les met een rustiger hoofd, gevoel en lichaam weer je weg te vervolgen.

In deze les leren we loslaten op allerlei niveaus door middel van een specifieke ademoefening, yogahoudingen waarin loslaten centraal staat en we mediteren korte tijd in stilte en een geleide meditatie. Een boeiende les met handvaten voor thuis en opname van de ademoefening.

De les wordt gegeven door Sandra Koornneef, ervaringsdeskundige op dit gebied. Via onderstaande link schrijf je je in via de mail of ga naar het kopje lesrooster en naar de datum 30 oktober voor de les loslaten. Klik hierop en schrijf je in!

Vraag nu meer informatie aan via e-mail >

Stilte ochtend

6 november 2022

Op zondagmorgen 6 november organiseert Zensa Yoga een prachtige Stilte ochtend. De eerste keer dat we dit organiseren bij Zensa Yoga zelf, maar wat we al vaker doen tijdens onze retraites in Frankrijk. Dat zijn echt magische dagen. Stilte is iets wonderlijks. Stilte brengt rust in het denken, de emoties en het lichaam. Eindelijk de aandacht voor jezelf! Als alles uiteindelijk tot rust komt, kun je inspiratie ontvangen, golven van geluk en momenten van dankbaarheid.
De stilte dag wordt gegeven door Sandra Koornneef. We starten de dag om 07.00uur t/m 12.00uur, met aansluitend een heerlijke lunch (t/m 13.00uur). Tijdens de stilteochtend kun je ook genieten van een heerlijke Ayurvedische massage van een half uurtje (beperkt mogelijk voor € 22,50 extra). De ochtend duurt van 07.00uur t/m 13.00uur inclusief lunch, thee met wat lekkers. Stiltemeditatie, Yogales, Stiltewandeling
07.00uur aanvang
07.15uur stilte zitten
07.30uur yogales
09.00uur thee met wat lekkers
09.30uur stiltewandeling
10.30uur kleine pauze
10.45uur stilte zitten inclusief Yoga Nidra (liggend)
12.00uur lunch (lunch in de zaal, verbreken van de stilte en ervaringen delen)

Inschrijven via deze link: www.zensayoga.nl/lesrooster

Workshops & meer

Bij Zensa Yoga organiseren we vaak mooie workshops, bijzondere meditatielessen of buiten-Yoga. Houdt ook onze social media kanalen in de gaten voor de meest recente activiteiten!

Instagram

Facebook

Eerst een van onze

lessen zelf ervaren?

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Zensa Yoga & Coaching