• Hatha Yoga Zensa Yoga

Workshops & activiteiten

Rugyoga op locatie

23 april 2022

Op 23 april organiseert Zensa Yoga de rugyoga workshop. Deze wordt gegeven door Sandra Koornneef, ervaringsdeskundige op dit gebied. Speciaal voor mensen die ‘last’ hebben van hun rug. Dit kan zich uiten in stijfheid van de ruggengraat, pijn, uitstraling of zelfs een hernia. Door middel van haar eigen ervaring deelt ze haar kennis in herstel, bewustwording, verdiepte ontspanning en liefdevol zijn naar jezelf en je lichaam toe. Een informatieve en ontspannen middag voor mensen met rugklachten. Het geeft je een hele andere kijk op het omgaan van pijn, het herstellend vermogen van je lichaam en bewustwording van je hele zijn. Via onderstaande link schrijf je je in via de mail of ga naar het kopje lesrooster en naar de datum 23 april voor de workshop. Klik hierop en schrijf je in!

Vraag nu meer informatie aan via e-mail >

Rugyoga op locatie

13 december 2021

Op 13 december organiseert Zensa Yoga de rugyoga workshop. Deze wordt gegeven door Sandra Koornneef, ervaringsdeskundige op dit gebied. Speciaal voor mensen die ‘last’ hebben van hun rug. Dit kan zich uiten in stijfheid van de ruggengraat, pijn, uitstraling of zelfs een hernia. Door middel van haar eigen ervaring deelt ze haar kennis in herstel, bewustwording, verdiepte ontspanning en liefdevol zijn naar jezelf en je lichaam toe. Een informatieve en ontspannen middag voor mensen met rugklachten. Het geeft je een hele andere kijk op het omgaan van pijn, het herstellend vermogen van je lichaam en bewustwording van je hele zijn.

Vraag nu meer informatie aan via e-mail >

Ademhaling & Meditatie cursus

De cursus vindt op maandagmorgen om 11:00 uur – 12:15 uur. Verdiep je in de wereld van ademhaling & meditatie en leer tijdens deze 6-weekse cursus hoe je je hoofd rustig kan maken en steeds meer thuis komt bij jezelf. Innerlijke rust geeft je een gevoel van bevrijding, lichamelijk en geestelijk. Iets heel natuurlijks, maar soms weet je niet zo goed hoe je daar moet komen.

Aanmelden en data via info@zensayoga.nl.

Klankschalen concert

17 december 2021

Op vrijdagavond 17 december houden we een prachtig klankschalen concert bij Zensa Yoga. Tijdens de magische dagen voor Kerst is dit echt een avond om jezelf helemaal onder te dompelen in de energie van december, licht, liefde, bezinning en verbinding. De avond beginnen we met totale ontspanning en aanvullend het Klankschalen concert gegeven door Margriet. Zij neemt je mee tijdens het concert en nodigt je van harte uit om dit te komen ervaren.

Nu aanmelden via e-mail >

Lees meer op Facebook >

Yoga Nidra Special

8 november 2021

Dat is al eventjes geleden! Een Yoga Nidra Special op de zondagmorgen. 8 november gaan we weer een mooie les geven van 10.00uur t/m 11.15uur. Yoga Nidra betekent Slaap Yoga. Je lichaam slaapt, maar jij bent in een bewuste staat van zijn. Een bijzonder helende werking voor je lichaam en geest. Geen zin om yogahoudingen te doen? Deze les is voor het grootste gedeelte liggend, behalve met de start, dat kan ook zittend.

Vraag nu meer informatie aan via e-mail >

Workshops & meer

Bij Zensa Yoga organiseren we vaak mooie workshops, bijzondere meditatielessen of buiten-Yoga. Houdt ook onze social media kanalen in de gaten voor de meest recente activiteiten!

Instagram

Facebook

Eerst een van onze

lessen zelf ervaren?

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Zensa Yoga & Coaching