• zensa yoga sandra koornneef

Les

Les duur

Tarief

Proefles  –  GRATIS
Losse Les  15,00
Integrale Hatha Yoga voor beginners en gevorderden 1,5 uur  41,50 p/m
Rugyoga SPECIALISATIE (yoga bij (ernstige) rugklachten) 1,5 uur  41,50 p/m
Plus+ Yoga (yoga bij pijnlijke/stijve lichamen) 1 uur  37,00 p/m
Dynamische Hatha Yoga 1,25 uur  41,50 p/m
Tiener Yoga 10-rittenkaart 1,25 uur  90,-
Privé les Yoga / Coaching / Meditatie/ Energetisch Genezen 1,25 uur 69,50
Meditatielessen 1 uur 43,50 p/m
10-rittenkaart Meditatielessen 1,25 uur 145,-
10-rittenkaart Yogalessen 1,5 uur  130,-
  • Volg je 2 keer per week Yoga, dan krijg je 50% korting op je tweede les.
  • Onbeperkt les volgen kan voor: € 75,-
  • Kan je een keertje niet? Een gemiste les kan je altijd inhalen, zolang je abonnement loopt.

Workshops

Rug Yoga
Op 31 oktober organiseert Zensa Yoga in samenwerking met Mica Yoga de rugyoga workshop. Deze wordt gegeven door Sandra Koornneef bij Mica Yoga in Nootdorp. Speciaal voor mensen die ‘last’ hebben van hun rug. Dit kan zich uiten in stijfheid van de ruggengraat, pijn, uitstraling of zelfs een hernia. Door middel van mijn eigen ervaring deel ik mijn kennis in herstel, bewustwording, verdiepte ontspanning en liefdevol zijn naar jezelf en je lichaam toe. Aanmelden via www.micayoga.nl.

Ademhaling & Meditatie cursus
De cursus start op maandagmorgen 26 oktober om 11:00uur-12:15uur t/m maandagmorgen 30 november. Verdiep je in de wereld van ademhaling & meditatie en leer tijdens deze 6-weekse cursus hoe je je hoofd rustig kan maken en steeds meer thuis komt bij jezelf. Innerlijke rust geeft je een gevoel van bevrijding, lichamelijk en geestelijk. Iets heel natuurlijks, maar soms weet je niet zo goed hoe je daar moet komen. Aanmelden via info@zensayoga.nl.

Yoga Nidra Special (losse les)
Dat is al eventjes geleden! Een Yoga Nidra Special op de zondagmorgen. 8 november gaan we weer een mooie les geven van 10.00uur t/m 11.15uur. Yoga Nidra betekent Slaap Yoga. Je lichaam slaapt, maar jij bent in een bewuste staat van zijn. Een bijzonder helende werking voor je lichaam en geest. Geen zin om yogahoudingen te doen? Deze les is voor het grootste gedeelte liggend, behalve met de start, dat kan ook zittend. Aanmelden via info@zensayoga.nl.

Rug Yoga
Op 13 december organiseert Zensa Yoga de rugyoga workshop. Deze wordt gegeven door Sandra Koornneef, ervaringsdeskundige op dit gebied. Speciaal voor mensen die ‘last’ hebben van hun rug. Dit kan zich uiten in stijfheid van de ruggengraat, pijn, uitstraling of zelfs een hernia. Door middel van haar eigen ervaring deelt ze haar kennis in herstel, bewustwording, verdiepte ontspanning en liefdevol zijn naar jezelf en je lichaam toe. Een informatieve en ontspannen middag voor mensen met rugklachten. Het geeft je een hele andere kijk op het omgaan van pijn, het herstellend vermogen van je lichaam en bewustwording van je hele zijn.

Lees hoe anderen Yoga bij Zensa Yoga & Coaching ervaren

Recensies