• ontspanning rust balans zensa yoga sandra koornneef

Wat zeggen anderen over Zensa Yoga & Coaching?

Wendy

Yoga bij Zensa Yoga is een verademing! Prettige ontspannen sfeer. Goede uitleg tijdens de bewegingen, waar wel/ niet op letten. De meditatie is heerlijk na de oefeningen. Dan even bijkomen met een theetje! Mijn dag is dan goed opgestart. Super!

Wendy.

Coby

De yogalessen bij Sandra zijn nooit saai/het zelfde.  Elke week heeft ze weer andere oefeningen voor ons petto. Na een uur rekken en strekken, ieder naar eigen kunnen, volgt er een kwartier meditatie/ontspanning.  Ook dit is elke les anders.  Ik kom na de les altijd heerlijk ontspannen thuis. Sandra weet waar ze het over heeft,  geeft vaak achtergrond informatie over de werking van de oefeningen.  Als je ergens klachten hebt, lichamelijk en/of geestelijk,  geeft zij tips hoe je deze zou kunnen verlichten. Ik voel me zeer op mijn gemak in de yogasessies.

 Sandra heeft ook de kennis en de kunde om te magnetiseren. Ik heb dit zelf 4 keer mogen beleven vanwege een lang-slepende schouder blessure . Ik ging er helemaal blanco in, wilde het wel eens meemaken. Heel bijzonder wat handen,  die je amper aanraken,  in je lichaam teweeg brengen.  Ook de nawerking voelde ik de volgende dag nog.  Ik ben heel dankbaar dat ik Sandra heb leren kennen. Mede dankzij haar ga ik momenteel soepeler van lijf en geest door het leven. 

Leon van Velden

Yoga, tot ruim een jaar geleden nog een tamelijk onbekende term voor mij. Nu inmiddels niet meer weg te denken uit mijn leven. Het is alsof ik een weg heb gevonden, waarnaar ik al (onbewust) lange tijd op zoek was. De lessen van Sandra begonnen voor mij als gelegenheid om even helemaal op mezelf gericht te zijn. Inmiddels heb ik tijdens de meditaties bijzonder mooie ervaringen beleefd en zijn het de yoga oefeningen die mijn lichaam sterker hebben gemaakt. Sandra heeft me zelfs zover geïnspireerd dat ik zelf ook gestart ben met de yoga opleiding. Ik kan er nog uren over vertellen, maar misschien moet je het zelf eens gaan ervaren.  Ik kan je de lessen van Sandra echt van harte aanbevelen. Gun het jezelf !

Leon.

Leanne

Ik vind de lessen heel natuurlijk gaan. Sandra heeft een rustige uitstraling en stem, wat zorgt voor een gemakkelijk gevoel. Alles is ‘oké’ in die 1,5uur; een weldaad voor lichaam & geest.

Leanne.

Jacqueline

Zensa Yoga & Coaching heeft mij in 1 jaar héél veel gebracht. Minder pijn en soepeler in mijn lichaam, maar vooral rust en innerlijke vreugde bij de meditaties. En leren ontspannen; klinkt gek, maar is een groots cadeau!

Jacqueline.

Natalie

Yoga bij Zensa Yoga is voor mij een bijzondere ervaring die ik niet meer wil missen. Het geeft meer lichamelijke en geestelijke bewustwording. Elke les hebben we een heerlijke diepe meditatie die iedere keer weer varieert van thema. Dit zorgt voor een hele fijne ontspanning die nooit saai wordt.

Natalie.

Judy Zwinkels- t Hoen

Yoga is heerlijk en yoga bij Sandra is fantastisch! Yoga heeft mij geleerd naar mijn lichaam te luisteren, beter adem te halen en een meer ontspannen leven te leiden. Sandra is een docente met veel kennis, een hoge betrokkenheid bij haar leerlingen en ze staat gewoon met haar voeten op de Westlandse grond.

Judy.

Joost Steijn

Ik heb al sinds 2000 af en aan last van mijn rug waaronder meerdere keren een hernia. Nadat ik de yoga lessen ben gaan volgen heb ik nauwelijks of geen last meer van m’n rugklachten! Wel moet ik bijna dagelijks de oefeningen herhalen die ik heb geleerd bij Zensa yoga maar dat is geen opgaven!

Vivian

Ik kan me nog goed herinneren hoe ik de yogastudio binnen kwam. Overwerkt, maar eigenlijk wilde ik stiekem niet inzien dat het geren en gevlieg zo niet langer door kon gaan. Wat Yoga? Dat is veel te zweverig. En tijd nemen voor mezelf? Ik had wel wat anders te doen!

Toch besloot ik, op advies van een bekende, Yoga een keer te ervaren. Tijdens de eerste les besefte ik hoeveel spanning ik in mijn lijf had opgebouwd en wat Yoga daartegen kan doen. Ik besloot vol te houden.

Inmiddels volg ik al maanden de lessen van Sandra en zie dat als een verademing. Het is een onderdeel van me geworden en ik vind het heel fijn om even in mezelf gekeerd te zijn.

En het allermooiste vind ik de band die je met Sandra opbouwt. Zo’n warm, begaan persoon. Vanaf de eerte les heeft ze mijn vertrouwen gewonnen en weet ze me te motiveren om de Yoga ook in het dagelijks leven met me mee te nemen. Heel erg bedankt voor alles!

Vivian.

Rita Koornneef

Na een rug-operatie blijf ik helaas toch periodes hebben van rugpijn. De laatste keer dat ik erg rugpijn had, ben ik bij Zensa Yoga Westland de speciale rug-yoga gaan volgen. Deze manier van yoga was nieuw voor mij, maar het heeft ontzettend goed geholpen! Iedere week was er weer vooruitgang te zien. Door de oefeningen, leren ontspannen en de juiste begeleiding is het herstel van mijn rug zo goed verlopen, dat ik nu weer pijnloos mijn leven kan leven. Ik kan het daarom iedereen aanraden!

Ank

Sinds drie jaar zit ik op yoga. Ik had wel van yoga gehoord, maar had het zelf nooit ervaren. Wat het mij brengt is rust en ontspanning. Als je zelf in een drukke periode zit, kan je ook met een rustige ademhaling helemaal ontspannen worden. Als je oefeningen doet, voel je daarna de tintelingen in je armen, schouders of benen, dus de doorbloeding en de energie doet zijn werk.

Na de yogales slaap ik dan ook die nacht heerlijk. Zelf doe ik thuis ook oefeningen en meditatie. Je wordt er heerlijk ontspannen door. Ik hoop er nog lang mee door te gaan, want de lessen zijn zeer gevarieerd.

Ank.

Astrid Koene

Ben pas gestart met de yogalessen maar nu al kijk ik elke week er weer naar uit de woensdagavond.
Even uit de drukke hectische zorgelijke leventje stappen in een uurtje rust en bij jezelf komen.
Had/heb erg last bij stress/spanning van trillende spieren en snachts benauwd wakker schrikken maar door de yoga en ademhalinglessen merk ik zeker al verschil. De huisarts adviseerde me meer aan mezelf te laten denken door bv yogalessen te volgen en heb er nog geen seconde spijt van. Probeer in het dagelijkse leven ook nu meer op me adem te letten. Ook fijn was met de warme temperaturen binnen buiten de yoga lessen te ervaren. En jij, Sandra…is de rust zichzelf…lieve vrouw die ook nog een luisterend oor geeft aan alle sores…
Ga zo door, Liefs

Recensie schrijven over Zensa Yoga & Coaching?

Recensie schrijven

© Copyright Zensa Yoga & Coaching | Sandra Koorneef - Dboon ontwerp