• ontspanning rust balans zensa yoga sandra koornneef

Wat zeggen anderen over Zensa Yoga & Coaching?

Wendy

Yoga bij Zensa Yoga is een verademing! Prettige ontspannen sfeer. Goede uitleg tijdens de bewegingen, waar wel/ niet op letten. De meditatie is heerlijk na de oefeningen. Dan even bijkomen met een theetje! Mijn dag is dan goed opgestart. Super!

Wendy.

Leanne

Ik vind de lessen heel natuurlijk gaan. Sandra heeft een rustige uitstraling en stem, wat zorgt voor een gemakkelijk gevoel. Alles is ‘oké’ in die 1,5uur; een weldaad voor lichaam & geest.

Leanne.

Jacqueline

Zensa Yoga & Coaching heeft mij in 1 jaar héél veel gebracht. Minder pijn en soepeler in mijn lichaam, maar vooral rust en innerlijke vreugde bij de meditaties. En leren ontspannen; klinkt gek, maar is een groots cadeau!

Jacqueline.

Natalie

Yoga bij Zensa Yoga is voor mij een bijzondere ervaring die ik niet meer wil missen. Het geeft meer lichamelijke en geestelijke bewustwording. Elke les hebben we een heerlijke diepe meditatie die iedere keer weer varieert van thema. Dit zorgt voor een hele fijne ontspanning die nooit saai wordt.

Natalie.

Judy Zwinkels- t Hoen

Yoga is heerlijk en yoga bij Sandra is fantastisch! Yoga heeft mij geleerd naar mijn lichaam te luisteren, beter adem te halen en een meer ontspannen leven te leiden. Sandra is een docente met veel kennis, een hoge betrokkenheid bij haar leerlingen en ze staat gewoon met haar voeten op de Westlandse grond.

Judy.

Joost Steijn

Ik heb al sinds 2000 af en aan last van mijn rug waaronder meerdere keren een hernia. Nadat ik de yoga lessen ben gaan volgen heb ik nauwelijks of geen last meer van m’n rugklachten! Wel moet ik bijna dagelijks de oefeningen herhalen die ik heb geleerd bij Zensa yoga maar dat is geen opgaven!

Rita Koornneef

Na een rug-operatie blijf ik helaas toch periodes hebben van rugpijn. De laatste keer dat ik erg rugpijn had, ben ik bij Zensa Yoga Westland de speciale rug-yoga gaan volgen. Deze manier van yoga was nieuw voor mij, maar het heeft ontzettend goed geholpen! Iedere week was er weer vooruitgang te zien. Door de oefeningen, leren ontspannen en de juiste begeleiding is het herstel van mijn rug zo goed verlopen, dat ik nu weer pijnloos mijn leven kan leven. Ik kan het daarom iedereen aanraden!

Recensie schrijven over Zensa Yoga & Coaching?

Recensie schrijven