• bewust van lichaam en geest zensa yoga sandra koornneef

Zensa Yoga & Coaching

Sandra Koornneef

Zensa Yoga & Coaching is een yoga, meditatie en coachingscentrum in hartje Westland. Met aandacht en passie voor yoga wordt elke les gegeven door een ervaren en deskundige docente. Zodra je binnen stapt in de sfeervolle ruimte voel je de rust en de fijne energie om heerlijk de tijd aan jezelf te besteden. Dat doe je helemaal voor jezelf om bijvoorbeeld je persoonlijke doel te verwezenlijken en wij helpen je daar graag bij.

Yoga beoefen je ‘normaal’ gesproken om je lichaam en geest te leren kennen, je bewustzijn te vergroten en hiervandaan te gaan leven, het denken stiller te maken en je gevoelens tot rust te brengen. Iets heel natuurlijks en in deze Westerse cultuur bijna noodzakelijk. 

In ons yogacentrum in Naaldwijk (Westland) ontmoet je anderen… maar kom je voor je zelf – je eigen ontspanning en rust. Ervaar nieuwe energie door meditatie, verminder rugklachten of ontspan tijdens een van onze yogalessen.

Het ontstaan van Zensa Yoga & Coaching

“Op mijn 25e schoot het na het verzetten van een kopje koffie opeens in mijn rug. Nooit gedacht dat pijn zo erg kon zijn. Een flinke hernia bleek de oorzaak. Dat dit het begin was van ruim 8 jaar rugproblemen had ik nooit voorzien.”

Tot in 2012 de verandering kwam voor Sandra Koornneef – eigenaar en yogadocente van Zensa Yoga & Coaching.

80% van mijn rugklachten verdwenen met yoga

Daar waar alle artsen zeiden ‘Leer er maar mee leven’… bleef Sandra zoeken naar een oplossing. Ze startte in 2012 met een Yoga-opleiding die lichamelijk en geestelijk verder kon helpen. Binnen 3 maanden verdween zeker 50% van de rugklachten. Inmiddels is ze 80% pijnvrij.

Sandra deelt haar ervaring nu elke dag: “Yoga was een mooi geschenk wat spontaan op mijn pad kwam. Het leren van yoga, ademhaling, meditatie en concentratie bracht mij ook bewustwording van mijn lichaam en het leven vanuit je ziel.

Mijn jarenlange gevecht tegen chronische rugklachten mocht ik loslaten. Ik leerde het te accepteren, het te omarmen en juist veel aandacht te geven in plaats van de pijn weg te willen hebben door middel van pijnbestrijding, operaties en nog meer fysieke toestanden.”

Nu help ik anderen…. op allerlei niveaus… met pure aandacht

De verandering in iemands ogen zegt genoeg, een cadeautje voor het leven. 

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Zensa Yoga & Coaching