• Contact Zensa Yoga

Vragen? Neem contact met ons op

Veel van onze informatie vind je op deze website. Heb je liever persoonlijk contact? Dan vind je hieronder onze gegevens. Er worden geregeld lessen gegeven en is het niet altijd mogelijk om op te nemen. Terugbellen is voor ons handig als je onze voicemail inspreekt of het onderstaand formulier invult.

Zensa Yoga & Coaching

Langebroekweg 66
2671 DW Naaldwijk
info@zensayoga.nl

Algemeen

Sandra van Dijk- Koornneef
06-24 89 85 98

Vul ons contactformulier in

Contact Us

Integrale Yoga Nederland

Al onze yogadocenten volgen de opleidingen bij Integrale Yoga Nederland. Wil je je hierin verdiepen? Neem een kijkje op de website: www.integraleyoganederland.nl. Je kunt hier opleidingen volgen, maar ook workshops en cursussen. Met als doel: innerlijke groei op geestelijk en aards niveau. Gegarandeerd dat dit een cadeautje is voor het leven.

Samenwerkingen

* Zensa Yoga is onderdeel van Integrale Yoga Nederland.

* Zensa Yoga adviseert m.b.t. gezondheid: Dennis Luiten. Hij is acupuncturist, fysiotherapeut, geestelijk genezer. Hij heeft zijn praktijk in Rotterdam.

* Zensa Yoga werkt samen met Nazorg Westland. Stichting NaZorg Westland heeft tot doel om de eerstelijnszorg rondom de oncologische patiënt in eigen regio zo optimaal mogelijk te organiseren,
aangevuld met ondersteunende activiteiten op het gebied van zingeving en verwerking. Bij ons is dat met yoga, meditatie en ademhaling.