rust ruimte balans yoga naaldwijk Sandra Koornneef

Yogalessen weer van start

WE GAAN WEER VAN START

Deze week (week 34) gaan alle yogalessen weer beginnen. Ik heb er weer super veel zin in. Jij ook? Ik hoop iedereen weer te zien!!

Wil jij je vakantiegevoel vasthouden, dan zijn de yogalessen bij ons echt een heel goed idee. Kijk wanneer er voor jou een plekje vrij is of geef gerust aan als je zelf een groep wilt starten met anderen. Mogelijkheden genoeg 🙂

NIEUW BIJ ZENSA YOGA & COACHING

* FlowYoga: start 26 augustus 09.15uur – 10.30uur

* Meditatiecursus 8 weken: start 7 september 20.30uur – 21.30uur

Lenig hoef je niet te zijn voor onze lessen, het idee van de Integrale Hatha Yoga is om je bewustzijn te vergroten. Je bewustzijn? Ja, weer in contact komen met je eigen lichaam, het denken gaan zien, je gevoelens tot rust brengen en op een fijne manier je lichaam steeds soepeler en pijnvrij te maken. Soms met kleine stapjes, andere keer met iets grotere stappen. Dat is voor iedereen anders. Het is ook geen wedstrijd waar je aan meedoet, je herondekt steeds meer jezelf. Een soort ‘verlangen’ waar iedereen naar uitgaat. Weer terug te komen bij je Ware Zelf, iets heel natuurlijks en daardoor niet zweverig. Ik kan je vertellen dat ik ook begon met een heel pijnlijk en stijf lichaam. Als ik dan yoga kan doen, kan jij het ook. Het is echt een cadeautje voor jezelf. Je kan verhalen lezen over anderen bij de recensies.

Contact: 06-24 898 598 – info@zensayoga.nl – www.zensayoga.nl – Sandra Koornneef 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *