Yoga Retreat Pinksteren 2020

Een bijzonder weekend (29 mei t/m 1 juni) om terug bij jezelf te komen. Het begint al met een warm welkom en een gevoel van thuis komen als je de drempel over stapt van Casa Caminante. Ervaar Yoga op een unieke plek in de idyllische tuin, innerlijke rust tijdens de stilte dag, verdieping in meditatie, Yoga Nidra voor een goede nachtrust en geniet van de stilte van de natuur om je heen.

Na een paar nachten in deze bijzondere omgeving ben je weer terug bij alles wat belangrijk is in het leven. In contact staan met jezelf, je Ware Zelf en het leven. Samen deel je plezier, mooie gesprekken, stilte en bijzondere momenten onder het genot van wereldse vegetarische gerechten. Lekker binnen of buiten bij het haardvuur.

Op drieëneenhalf uur rijden van Utrecht ontdek je deze bijzondere plek aan de rand van de Noord-Franse Champange Ardennen. De weidse omgeving met heuvels, de absolute rust en de paarden bezorgen je een gevoel van totale vrijheid. Innerlijke vrijheid. Het mooiste wat je jezelf cadeau kunt geven, om dié innerlijke rust te vinden, waar ons hart naar op zoek is. 

De naam van het huis ‘Casa Caminante’ is Spaans voor ‘Huis van de Reiziger’. Na vele jaren van verbouwen is het huis meegegroeid met de vele reizen die de eigenaren Sylvia & Frans hebben gemaakt en is het geworden tot wat het nu is. Een prachtig stijlvol huis met een verhaal. Elke kamer heeft haar eigen, unieke karakter. Een huis vol verhalen, voortvloeien in het huis aangebrachte materialen en inrichting. Kortom een huis met een ziel! We wensen je een verblijf dat je verwachtingen overtreft.

‘moge de ziel van Casa Caminante je tillen over grenzen die hier niet bestaan.’

 

NU TE BOEKEN VIA WWW.ZENSAYOGA.NL OF INFO@ZENSAYOGA.NL

 

Yogaruimte

Maurice (masseur) & Sandra (yogadocente & coach)

Samen dineren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *