zensa yoga sandra koornneef rust ruimte balans

OPEN DAG 17 MAART

Op 17 maart opent ons LifeStylecentrum in De Lier haar deuren voor jou. Het team van Zensa Yoga nodigt je van harte uit om deze middag GRATIS yoga/ meditatie te volgen, gewoon een theetje te drinken met gelijkgestemden of kennis te maken met ons en met de buren; Nicoline van Herbalife & Esther van Praktijk HartsTocht.
Dit is ook dé kans om je man, vrouw, kinderen, familie of vrienden een lesje yoga te geven en te laten ervaren wat yoga met je kan doen. De deur staat voor jullie open en de thee staat klaar. Aanmelden is niet nodig, het is een ongedwongen ‘OPEN INLOOP’.
PROGRAMMA ZENSA OPEN DAG
13.00uur MEDITATIE
– korte uitleg wat meditatie is, wat het met je doet en hoe je je hoofd rustig kan maken.13.45uur RUGYOGA
– rugklachten? Dan is deze les helemaal geschikt voor jou. Ervaar de kracht van Integrale Yoga en leer de positieve werking van ademhaling, ontspanning en yogahoudingen.14.30uur HATHA YOGA
– in deze les ervaar je hoe de lessen worden gegeven bij Zensa Yoga. Echt een cadeautje voor jezelf. Of je nu beginner of gevorderd bent, maakt niet uit. Een laagdrempelige les voor IEDEREEN.

15.15uur FLOWYOGA
– Deze flow yoga brengt je lichaam actief in beweging, je aandacht in het hier en nu, en ook wordt er meer lichaamsbewustzijn gecreëerd door de uitvoering van de houdingen.

16.00uur TIENERYOGA
– Heb je een tiener in huis en kan hij of zij wat rust gebruiken? Hoe leer je ze dat? Wat gaat er allemaal in ze om? Kunnen ze de druk allemaal wel aan? Laat ze in een kort half uurtje kennis maken met yoga.

16.30uur TIJD VOOR THEE
– praatje – kennismaking team Zensa & yoga ruimte

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *