Nieuwe Yogaruimte

Yesss we gaan VERHUIZEN

Vanaf december gaan we met onze prachtige yogastudio verhuizen naar een locatie niet ver weg van waar we nu zitten. Dus nog steeds lekker centraal in hartje Westland, goed te bereiken vanaf De Lier, Naaldwijk, Maasdijk, Maassluis en alle andere plaatsen om De Lier. Op de Leehove 77 hebben we meer dan 3 jaar les mogen geven en is Zensa Yoga uitgegroeid tot buiten haar jasje. Met heel veel plezier en dankbaarheid kijk ik terug op deze onwijze mooie jaren, waarin de groei zichtbaar was. Vooral de groei bij de leerlingen, het vertrouwen, de ontspanning, de stilte en de weg naar het Ware Zelf. Prachtig. Zo dankbaar dat jullie de weg steeds weer weten te vinden….. Het is zo mooi, deze vorm van Yoga.

De nieuwe locatie is Leehove 80, ongeveer 50 meter verder. Het is hier rustiger, stiller, ruimer, de entree is groter en we beschikken over 7 eigen parkeerplaatsen. En het voelt hier zoooo fijn aan. Heel relaxt. Het klussen is nog in volle gang, maar we zijn al een aardig eindje op weg. Het leuke is dat je vanaf december, voordat je les begint, heerlijk een theetje kan drinken in de thearoom, boekje lezen of één van de tijdschriften pakken. Gewoon op de bank of aan de tafel. Klinkt toch super! En daarom worden overdag de lessen ook uitgebreid. Check hiervoor het lesrooster.

Nieuwsgierig geworden? Vanaf 4 december worden de lessen op de nieuwe locatie gegeven. Je bent meer dan welkom om mee op reis te gaan, op zoek naar balans, rust, je Ware Zelf en de stilte…..

Liefs Sandra

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *