magnetiseren zensa yoga sandra koornneef

Ayurvedische massage

* AYURVEDISCHE MASSAGE * OKTOBER ACTIE *

Ayurvedische massage 55 minuten (rug- nek -schouders- armen) Normaal € 55,- maand oktober € 35,-.

Indiase hoofd/gezichtsmassage 25 minuten (schouders – nek – gezicht -hoofd) Normaal € 29,50 maand oktober € 19,-.

Zensa Yoga is al jaren gespecialiseerd in yoga & coaching en biedt vanaf 1 oktober ook massges aan. En wat voor massages! Beide massages zijn behandelmethoden binnen het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda. Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig- en gezondheidssysteem dat zo’n duizenden jaren geleden op schrift werd gesteld. Het is een holistisch systeem afkomstig uit India en betekent: kennis (veda) van het leven (ayur).

De ayurvedische massage is een massage met de handen waarbij de druk wordt afgestemd op de fysieke structuur van de klant. Door de behandeling van de energiekanalen – de nadi’s – en de energiepunten heeft deze massage een energetisch aspect. Het heeft een reinigend effect van lichaam en geest, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Knelpunten worden behandeld, bindweefsel en spieren worden losgemaakt. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd. Echt een cadeautje voor jezelf.

De massage:
1) verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop
2) vermindert stress, vermoeidheid en slapeloosheid
3) draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning
4) helpt bij klachten en vermindering van o.a. rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn.

Geschikt voor bijna iedereen! Niet als je zwanger bent, bij kanker of bij koorts.

Locatie: Zensa Yoga – Leehove 80 in De Lier (handig voor of na je yogales)
Reserveren is mogelijk op de volgende avonden: maandag-, woensdag- en vrijdagavond/ overdag zijn er ook genoeg mogelijkheden, alles in overleg.

Maurice van Dijk is de masseur van beide massages. Voor de Indiase hoofdmassage kan je ook terecht bij Sandra, zolang haar zwangere buik het toelaat.

Contact: Maurice van Dijk: 06-53154480/ Sandra Koornneef: 06-24898598 of stel je vraag/ maak een reservering via info@zensayoga.nl ovv MASSAGE

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *